Intracom: Σύμβαση 1,8 εκατ. δολ. με την Paltel

Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2008 15:38

Σύμβαση ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων υπέγραψε η Intracom Jordan, θυγατρική της Intracom IT Services, με την Paltel, τον κύριο πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής, για την υλοποίηση της λύσης SAN Consolidation.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το έργο ανατέθηκε στην Intracom Jordan μετά από διεθνή διαγωνισμό, στον οποίο συμμετείχαν μεγάλες εταιρείες πληροφορικής, και αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση, διαμόρφωση και μετάπτωση του εξοπλισμού EMC της Paltel.

Η λύση θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν την ενοποίηση της αποθήκευσης, των υποδομών και των σέρβερ, τόσο της Paltel όσο και της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας του ομίλου, Jawal.

«Η συμφωνία που υπογράψαμε με την Paltel επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές μας στην περιοχή της ΕΜΕΑ και εδραιώνει την INTRACOM Jordan ως μια σημαντική δύναμη σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το έργο στην Paltel θα μας ανοίξει το δρόμο και για άλλα παρόμοια μεγάλα έργα στην ευρύτερη περιοχή» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της Intracom Jordan, Tareq Abu Sharar.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα