Νέο μενού υπηρεσιών Cosmote my view

Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008 22:13

Τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα νέο μενού υπηρεσιών δίνει στους πελάτες της η Cosmote. Πρόκειται για το COSMOTE my view με το οποίο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν μέσα από το κινητό τους να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική, παιχνίδια, εικόνες, αλλά και να πλοηγηθούν στο Internet. Επιπλέον, μπορούν να ενημερωθούν για την επικαιρότητα, να οργανώσουν τα ταξίδια, τη διασκέδασή τους, αλλά και τις αγορές τους.

To Comsmote my view απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της εταιρίας, συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και καρτοκινητής (COSMOΚΑΡΤΑ, WHAT’S UP).

Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας είναι δωρεάν. Η πλοήγηση στο νέο μενού χρεώνεται με 0,49€ ανά είσοδο και ισχύει μέχρι και για 24 ώρες συνεχόμενης πλοήγησης. Η πλοήγηση σε περιβάλλον εκτός Cοsmote my view χρεώνεται με 0,0119€/ Kbyte. Εναλλακτικά, ο συνδρομητής μπορεί να επιλέξει το μηνιαίο πάσο My View ‘n’ Web με κόστος 4,0€/μήνα για ένα μήνα απεριόριστης πλοήγησης στο μενού COSMOTE my view και μέχρι 40MB πλοήγηση σε WAP και Internet sites που δεν ανήκουν στο COSMOTE my view.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα