Αυξάνονται οι ευρυζωνικές συνδέσεις της Romtelecom

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008 09:56

Ο αριθμός των πελατών ευρυζωνικών υπηρεσιών σύνδεσης στο διαδίκτυο που προσφέρει στη ρουμανική αγορά η Romtelecom ξεπέρασε τους 500 χιλ. τον Ιούνιο (περίπου τρία χρόνια μετά από την έναρξη της εμπορικής της προσφοράς, Απρίλιος 2005), ανακοίνωσε η εταιρεία.

«Το ClickNet ξεπέρασε το όριο των 500 χιλ. πελατών αυτό το μήνα, διατηρώντας τον ίδιο ρυθμό αύξησης με το 2007. Το ClickNet ξεκίνησε το 2007 με μερίδιο αγοράς μεταξύ 6 και 7% του συνόλου των υπηρεσιών επίγειας ευρυζωνικής σύνδεσης στο διαδίκτυο και ολοκλήρωσε το έτος με μερίδιο αγοράς ύψους 20% περίπου, αυξάνοντας τον αριθμό των χρηστών του κατά περισσότερο από 300%» επισημαίνεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Romtelecom.

Τον Ιούνιο η εταιρεία ολοκλήρωσε την ελεύθερη μετάβαση σε υψηλότερες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, οι οποίες πλέον ανέρχονται στο μέγιστο επίπεδο των 20 Mbps για τους πελάτες του ClickNet. «Πρόκειται για την τρίτη ελεύθερη μετάβαση σε υψηλότερες ταχύτητες από την έναρξη της υπηρεσίας το 2005» αναφέρει η εταιρεία. Αξίζει να σημειωθεί πως το ClickNet παρέχει πλέον και δυνατότητα VoiceOnIP, η οποία σε πρώτη φάση επιτρέπει την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων τοπικού και διεθνούς χαρακτήρα προς όλα τα δίκτυα και τη λήψη τηλεφωνικών κλήσεων προς το δίκτυο της Romtelecom. Εξάλλου, σε ελκυστικότερες προσφορές συνδρομητικών υπηρεσιών προς φυσικά πρόσωπα προχώρησε και η Cosmote Romania.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα