Έδραση: Ανάληψη νέων έργων αξίας 7,8 εκατ. ευρώ

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008 10:20

Την κατασκευή πέντε νέων έργων – τεσσάρων στην Ελλάδα και ενός στη Ρουμανία – με συνολικό συμβατικό αντικείμενο 7,8 εκατ. ευρώ, ανέλαβε πρόσφατα η Έδραση – Χ. Ψαλλίδας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέλαβε για την Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ την κατεδάφιση υπάρχοντος κτηρίου και εργασίες κατασκευής πασσάλων, γενικών εκσκαφών, προεντεταμένων αγκυρώσεων κι εκτοξευόμενου σκυροδέματος, στο νέο κτήριο με υπόγειους χώρους στην οδό Μαυρομιχάλη 10.

Επίσης, ανέλαβε για την Ταύρος Πρότυπη Ανάπτυξη Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης & Εκμετάλλευσης Ακινήτων εργασίες εκσκαφών κι αντιστηρίξεων επί των οδών Θεσσαλονίκης & 25ης Μαρτίου, στο Δήμο Ταύρου, για την ROBERT BOSCH S.A. εργασίες χωματουργικές, σκυροδέματος και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου στα νέα κτήρια γραφείων κι αποθηκών της εταιρείας, στο Κορωπί, και για την ΑΚΑΜΑΣ Α.Ε. την κατασκευή πασσάλων θεμελίωσης στη νέα γέφυρα στο δρόμο Βάρδας-Μανωλάδας του Νομού Ηλείας.

Τέλος, ανέλαβε, για την εταιρεία Κ/Ξ TIRIAC IMOBILIARE & RIOFISA, εργασίες εκσκαφής και αντιστήριξης για την κατασκευή εμπορικού κέντρου στην πόλη Brasov της Ρουμανίας.

Όπως επισημαίνει η Έδραση, με την προσθήκη των νέων έργων, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των έργων της στην Ελλάδα και το εξωτερικό ανέρχεται σε 180 εκατ. ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα