Το νέο δ.σ. της ΕΥΔΑΠ

Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2008 14:36

Τα εννέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας με πενταετή θητεία, που εκπροσωπούν το ελληνικό Δημόσιο, εξέλεξε η γενική συνέλευσης των μετόχων της ΕΥΔΑΠ η οποία συνήλθε το πρωί.

Συγκεκριμένα, εξελέγησαν οι: Κωνσταντίνος Κωστούλας, Αντώνιος Βαρθολομαίος, Ευάγγελος Μπαλτάς, Νικόλαος Σιγάλας, Φίλιππος Γεωργακέλλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος και Γεώργιος Μητσιούλης. Οι Δ. Αναγνωστόπουλος (γενικός γραμματέας Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομίας) και Γ. Μητσιούλης είναι νέα μέλη στο Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε εν συνεχεία σε Σώμα και εξέλεξε πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κωστούλα και διευθύνοντα σύμβουλο τον Αντώνιο Βαρθολομαίο, αμφότεροι εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ. Οι υπόλοιποι εκλεγέντες είναι μη εκτελεστικά μέλη του Δ.Σ.

Υπενθυμίζεται ότι στην ειδική γενική συνέλευση της 2.6.2008 είχαν εκλεγεί μέλη του Δ.Σ., ως εκπρόσωποι των μετόχων της μειοψηφίας, οι Γεώργιος Μαστραγγελόπουλος και Χρήστος Μηστριώτης. Το Δ.Σ. συμπληρώνεται από τους Κώστα Γαλάνη και Ευάγγελο Μουτάφη, που εκπροσωπούν τους εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΥΔΑΠ



Σχολιασμένα