Intralot: ¶δεια για λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 09:27

Eπεκτείνεται περαιτέρω η παρουσία της Intralot στην αγορά της Αυστραλίας, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Τυχερών Παιχνιδιών της Τασμανίας να παρέχει άδεια στην εταιρεία για τη λειτουργία τυχερών παιχνιδιών στην Πολιτεία της Τασμανίας.

Ειδικότερα πως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της άδειας που έλαβε στην πολιτεία της Βικτόρια, η Intralot Australia Pty Ltd, θυγατρική της Intralot, έλαβε άδεια για τη λειτουργία μίας ευρείας γκάμας τυχερών παιχνιδιών στην Τασμανία.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα προσφέρει τα παιχνίδια ΚΙΝΟ 10/20/70, Cross & Match, TV Bingo, Pick3, Pick5 Heads or Tails και Στιγμιαία Λαχεία. Η λειτουργία των παιχνιδιών έχει προγραμματισθεί να ξεκινήσει σύντομα.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στην τρίτη Πολιτεία της Αυστραλίας μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η αγορά της Αυστραλίας έχει εμπιστευτεί την INTRALOT, για να εισέλθει σε μία νέα εποχή και η INTRALOT είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει τις προσδοκίες της. Η INTRALOT θα προσφέρει νέα συναρπαστικά παιχνίδια στους κατοίκους της Τασμανίας με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα