Έδραση: Έκδοση ομολογιακού 37 εκατ. ευρώ

Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2008 11:39
UPD:11:41

Πρόγραμμα εκδόσεως κοινού ομολογιακού δανείου, ύψους 37 εκατ. ευρώ, εμπραγμάτως εξασφαλισμένου και διάρκειας πέντε ετών με περίοδο χάριτος 18 μηνών, καθώς και συμβάσεις καλύψεως και πρωτογενούς διαθέσεων των ομολογιών, υπέγραψε στις 20/06/2008 η Έδραση – Χ. Ψαλλίδας.

Διοργανωτής του ομολογιακού δανείου, διαχειριστής πληρωμών και εκπρόσωπος των ομολογιούχων είναι, σύμφωνα με την εταιρεία, η Alpha Bank, ενώ στο ομολογιακό δάνειο συμμετέχουν και οι τράπεζες ΑΤΕbank, Aspis Bank, Millenium Bank, Eurobank και Probank.

Όπως αναφέρει η Έδραση, το προϊόν της εκδόσεως του ομολογιακού δανείου θα χρησιμοποιηθεί για την πλήρη εξόφληση (κεφάλαιο, υπερτίμημα και τόκοι) του μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου της εταιρείας, εκδόσεως 29/06/2004 αρχικού κεφαλαίου 33 εκατ. ευρώ, το οποίο λήγει στις 29/06/2008.

«Με την έκδοση του νέου ομολογιακού δανείου η ΕΔΡΑΣΗ-Χ.ΨΑΛΛΙΔΑΣ Α.Τ.Ε. μετατρέπει σε μακροπρόθεσμη τμηματική εξόφληση μέρος των βραχυπρόσθεσμων δανειακών υποχρεώσεων της με συνέπεια την βελτίωση των όρων δανεισμού και των χρηματοοικονομικών δεικτών της», καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα