Ο Πύρρος Παπαδημητρίου πρόεδρος των Ο.Α.

Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2008 15:25
UPD:15:28

Ο κ. Πύρρος Παπαδημητρίου αναλαμβάνει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Ολυμπιακών Αερογραμμών.

Ο κ. Γιάννης Χαλκίδης αναλαμβάνει Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ολυμπιακή Αεροπορία - Υπηρεσίες και ο κ. Γιάννος Μπενόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «Πάνθεον».

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, σκοπός της αναδιάταξης των διοικήσεων σε αυτές τις εταιρείες είναι η αποτελεσματικότερη προετοιμασία τους, στο πλαίσιο της στρατηγικής της κυβέρνησης για τη μετεξέλιξη της Ολυμπιακής σε μια υγιή εταιρεία, χωρίς τα χρέη και τα βαρίδια του παρελθόντος.

«Τελικός στόχος είναι αυτός που έχει ήδη τεθεί: η εξεύρεση μέχρι το τέλος του 2008 μίας βιώσιμης λύσης για την Ολυμπιακή. Μίας λύσης που θα είναι σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, νομικά ασφαλής και επενδυτικά ελκυστική, ώστε να διασφαλιστούν οι προοπτικές της εταιρείας» προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Σταθερή επιδίωξη παραμένει η διατήρηση του ονόματος και του σήματος και η απαλλαγή από τα χρέη. Και παράλληλα η απόλυτη κάλυψη των εργαζομένων της εταιρείας, η αδιατάρακτη σύνδεση των νησιών μας και το δικαίωμα επιλογής των επιβατών» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα