Attica Συμμετοχών: Απορροφά τις Blue Star Ναυτιλιακή, Superfast Ferries

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008 11:54
UPD:11:55

Τη συγχώνευση των εταιρειών Attica Συμμετοχών, Blue Star Ναυτιλιακή και Superfast Ferries, με απορρόφηση των δύο τελευταίων από την πρώτη, αποφάσισαν να προτείνουν προς τις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων τα διοικητικά συμβούλια των ανωτέρω εταιρειών στις από 27.06.2008 συνεδριάσεις τους.

Σημειώνεται ότι η Superfast Ferries είναι κατά 100% θυγατρική της Blue Star Ναυτιλιακή.

Κατά τις ως άνω συνεδριάσεις αποφασίστηκε η έναρξη της διαδικασίας συγχώνευσης με ημερομηνία κατάρτισης Ισολογισμού Μετασχηματισμού την 30/06/2008 και ορίστηκε ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής κ. Βασίλειος Καζάς, μέλος της ελεγκτικής εταιρίας Grant Thornton A.E., για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων των συγχωνευόμενων δια απορροφήσεως εταιρειών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Attica και Blue Star αποφάσισαν επίσης να ορίσουν τους ανεξάρτητους από τις συγχωνευόμενες εταιρείες, ελεγκτικούς οίκους B.D.O. Πρότυπος Ελληνική Ελεγκτική Α.Ε., και PKF Ευρωελεγκτική Α.Ε. αντίστοιχα, οι οποίοι θα αποτιμήσουν τις δύο συγχωνευόμενες εταιρείες και θα γνωμοδοτήσουν επί του εύλογου και λογικού της σχέσης ανταλλαγής των μετοχών που θα προταθεί σε προσεχή Διοικητικά Συμβούλια των συγχωνευόμενων εταιρειών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα