Aλλάζει το εμπορικό σήμα της Panafon

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2000 15:55
UPD:16:13

"Panafon - Vodafone" θα είναι από την 1η Ιανουαρίου 2001 η νέα ονομασία της Panafon.

Με την αλλαγή αυτή, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η Panafon, μέλος της οικογένειας του παγκόσμιου τηλεπικοινωνιακού κολοσσού Vodafone, θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει πιο ενεργά στη διαμόρφωση της παγκόσμιας στρατηγικής της και να γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστική στην ελληνική αγορά. Επιπλέον, οι συνδρομητές της Panafon μέσα από το νέο διεθνές περιβάλλον θα απολαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εξυπηρέτηση σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται, ενιαία τιμολογιακή πολιτική, εισαγωγή νέων τεχνολογιών, καθώς επίσης και παροχή προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Αναφερόμενος στην αλλαγή αυτή o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Κορωνιάς, δήλωσε, ότι αυτή συμβολίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα οφέλη που αποκομίζει η εταιρεία ανήκοντας στην οικογένεια της Vodafone, η οποία αποτελεί και το βασικό μέτοχο της Panafon. Ανήκοντας στον όμιλο αυτό, πρόσθεσε ο κ. Κορωνιάς, όλοι θα αποκομίσουν σημαντικά κέρδη μέσα από τις δυνατότητες που θα τους προσφέρει η νέα πραγματικότητα να έχουν άμεση πρόσβαση στην τεχνολογία και στην πρωτοπορία.

Σημειώνεται, ότι η Vodafone είναι σήμερα ο μεγαλύτερος όμιλος κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο με παρουσία και στις πέντε ηπείρους του πλανήτη εξυπηρετώντας περισσότερους από 65 εκατομμύρια συνδρομητές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα