Fourlis: Έγκριση προγράμματος stock options

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008 15:09

Πρόγραμμα διάθεσης μετοχών (stock options) για την απόκτηση μετοχών της εταιρείας από στελέχη αυτής και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, ενέκρινε η Α' Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Fourlis Συμμετοχών, στις 30 Ιουνίου 2008.

Όπως επισημαίνει η Fourlis, με την έγκριση του προγράμματος «αποσκοπεί να προσελκύσει, διατηρήσει και παροτρύνει τα στελέχη, της εταιρείας και των συνδεδεμένων με αυτή εταιρειών, αφού μέσω του Προγράμματος, οι συμμετέχοντες αποκτούν άμεσο μετοχικό ενδιαφέρον για την εταιρεία και θα συνδέσουν την απόδοσή τους με την απόδοση της εταιρείας στο μέλλον, έτσι όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στην αύξηση της μετοχικής της αξίας».

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι εννιαετής, συνεπώς τελευταία περίοδος ενάσκησης θα είναι ο Δεκέμβριος του 2016.

Η τιμή διάθεσης των ως άνω μετοχών προσδιορίζεται από την μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρείας κατά το πρώτο δίμηνο του έτους απονομής τους μειωμένη κατά 25%.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο ανώτατος συνολικός αριθμός των μετοχών που θα εκδοθούν, εάν οι Δικαιούχοι ασκήσουν το σύνολο των δικαιωμάτων τους και εάν το Διοικητικό Συμβούλιο εκδώσει το μέγιστο αριθμό δικαιωμάτων, δεν θα δύναται να ξεπερνά τις 509.500 μετοχές, ήτοι το 1% του μετοχικού κεφαλαίου. Θα εκδοθούν συνολικά 509.500 δικαιώματα της μιας μετοχής σε τρεις σειρές.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΛΚ



Σχολιασμένα