Ζήνων: Συμφωνία συνεργασίας με ON Telecoms

Τρίτη, 01 Ιουλίου 2008 10:07

Στην υπογραφή δεσμευτικής συμφωνίας με την ολλανδική On Network Holdings, αποκλειστική μέτοχο της ελληνικής εταιρείας ON Telecoms, προχώρησε η Ζήνων στις 30/6/08, έπειτα από πρόταση που έλαβε από την πρώτη με περιεχόμενο την από κοινού δραστηριοποίηση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και ψηφιακής ψυχαγωγίας.

Όπως αναφέρει η Ζήνων σε σημερινή ανακοίνωσή της, βάσει των όρων της συμφωνίας η On Network Holdings θα εισφέρει το σύνολο των μετοχών της ON Telecoms σε αύξηση κεφαλαίου εις είδος της Ζήνων.

Σημειώνεται ότι η On Network Holdings διατηρεί τη διακριτική ευχέρεια να μεταβιβάσει τις μετοχές της ON Telecoms εν όλω ή εν μέρει στους μετόχους της, έτσι ώστε αυτοί να αποκτήσουν απευθείας μετοχές της Ζήνων.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα διενεργηθεί ταυτόχρονα αύξηση κεφαλαίου της Ζήνων με μετρητά, ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ, η οποία θα καλυφθεί κατά το ήμισυ από τους σημερινούς μετόχους της Ζήνων και κατά το ήμισυ από την Οn Network Holdings ή μετόχους της, με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη της Οn Telecoms.

Η υπάρχουσα δραστηριότητα της Ζήνων θα αποσχισθεί ως ιδιαίτερος κλάδος και θα πωληθεί.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα