Kantor: Ανάθεση έργου 24 εκατ. ευρώ από την Ε.Ε.

Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2008 15:11

Την οργάνωση και λειτουργία του “Contact Point”, του Διεθνούς Δικτύου για την περιφερειακή ανάπτυξη, ανέθεσε στην Kantor η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έπειτα από ανοικτό διαγωνισμό.

Το έργο έχει επταετή διάρκεια, καλύπτει και τα 27 μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται σε 24 εκατ. ευρώ, όπως επισημαίνει η εταιρεία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του έργου, η Kantor θα αναπτύξει ένα Ευρωπαϊκό Δίκτυο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη διασύνδεση των εθνικών δικτύων, οργανισμών και διοικητικών υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αγροτικής ανάπτυξης σε κοινοτικό επίπεδο.

Η δημιουργία του δικτύου αποσκοπεί στην προώθηση της δικτύωσης και τη συνεργασία μεταξύ των εθνικών, περιφερειακών και τοπικών οργανώσεων σε όλη την Ε.Ε. για την περίοδο 2007-2013.

«Η επιτυχία αυτή, έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο της KANTOR Management Consultants και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη διεθνή δυναμική της εταιρείας», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα