Διαγωνισμός από την Panafon και την Εricsson

Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2000 13:53

Μεγάλο διαγωνισμό, μέσω ενός διασκεδαστικού παιχνιδιού, με... έπαθλο πολλά δώρα, διοργανώνει η Panafon και η Ericsson.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι «επισκέπτες» του ηλεκτρονικού καταστήματος της Panafon, Panafon-hello www.panafon-hello.gr κάνοντας «κλικ» στο κατάλληλο εικονίδιο και καθοδηγώντας τον ήρωα του παιχνιδιού μέσα από «ηλεκτρονικούς κινδύνους» φθάνουν στην πολυπόθητη νίκη.

Από τους νικητές του παιχνιδιού και μετά από «κλήρωση», θα αναδειχθούν οι νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα μοιραστούν τα ακόλουθα δώρα :

* Eνα Ericsson R380s, ένα Ericsson R310s με Ericsson MP3 Player, ένα Ericsson A2618s με Ericsson chatboard, 300 εισιτήρια για τους κινηματογράφους Ericsson και 1.000 mouse pads.

Το Panafon-hello παρέχει μία επιπλέον «χριστουγεννιάτικη» δυνατότητα. Ειδικά για το διάστημα των εορτών έχει δημιουργηθεί μία ξεχωριστή ενότητα μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα από όπου μπορούν, όσοι επιθυμούν, να επιλέξουν μία από τις διασκεδαστικές, γιορτινές κάρτες που έχει δημιουργήσει η εταιρεία και να τη στείλουν σε όποιον αυτοί επιθυμούν να δώσουν τις ευχές τους.

Η συμπλήρωση των δελτίων συμμετοχής στον διαγωνισμό, γίνεται στην ιστοσελίδα του Panafon-hello (www.panafon-hello.gr) από τις 28 Νοεμβρίου 2000 και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιανουαρίου 2001, ενώ η κλήρωση για τους νικητές θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2001. Η παραλαβή των δώρων μπορεί να γίνει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2001.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα