ΑΕΓΕΚ: Διευκρινίσεις για την κατασκευή των σταθμών του μετρό

Παρασκευή, 04 Ιουλίου 2008 16:43

Σε διευκρινίσεις σχετικά με την κατασκευή των τριών νέων σταθμών του μετρό, στην οποία συμμετέχει ως μέλος της αναδόχου κοινοπραξίας, προέβη η ΑΕΓΕΚ, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα του Τύπου.

Η ΑΕΓΕΚ επισημαίνει στην ανακοίνωσή της, πως η κατασκευή του σταθμού ΧΟΛΑΡΓΟΥ της Γραμμής 3, του έργου "3 ΣΤΑΘΜΟΙ του ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ", διεκόπη λόγω εργασιών της Αρχαιολογίας, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στα τέλη του μηνός Ιουνίου.

«Κατόπιν των ανωτέρω και προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες που απαιτούνται για την παράδοση των χώρων των 3 σταθμών και της υπόγειας στάθμευσης, εκτιμάται ότι, η διακοπή λειτουργίας της γραμμής 3 του Μετρό θα γίνει τον Οκτώβριο του 2008», αναφέρει η εταιρεία.

Αναφορικά με την λειτουργία των εργοταξίων της κοινοπραξίας ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, η ΑΕΓΕΚ σημειώνει πως οι εργασίες συνεχίζονται σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

«Τέλος, είναι γνωστόν ότι σχετικά με την επίλυση των όποιων οικονομικών ή άλλων προβλημάτων που αφορούν την ΑΕΓΕΚ, έχει ανακοινωθεί από τις 26 Ιουνίου η καταρχήν συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες και τον επιχειρηματία Ιωάννη Μαρούλη, η οποία στην ολοκλήρωσή της θα ισχυροποιήσει την χρηματοοικονομική θέση της εταιρίας και θα βελτιώσει τα οικονομικά στοιχεία αυτής και του ομίλου», καταλήγει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΕΓΕΚ



Σχολιασμένα