Με 21,85% η Dionic στη Διαδικασία ΑΕ

Τρίτη, 08 Ιουλίου 2008 12:41

Στην απόκτηση επιπλέον ποσοστού 1,4% στη εταιρεία “Διαδικασία Α.Ε.” προέβη ο όμιλος Dionic, με γνώμονα, όπως υποστηρίζει, «την ενίσχυση των συμμετοχών του σε προσοδοφόρους τομείς».

Το τίμημα της αγοράς ανήλθε σε 190.000 ευρώ και καλύφθηκε πλήρως από τα αντληθέντα κεφάλαια του πρόσφατα εκδοθέντος ομολογιακού δανείου.

Υπενθυμίζεται ότι το Μάρτιο του 2007 η Dionic είχε προχωρήσει στην απόκτηση 5% της Διαδικασία, ενώ τον Ιανουάριο του 2007 ενίσχυσε την συμμετοχή της κατά 15,45%.

Με την ολοκλήρωση της απόκτησης επιπλέον ποσοστού 1,4%, η Dionic θα κατέχει το 21,85% της Διαδικασία ΑΕ.

«Η επιλογή για την ενίσχυση του ποσοστού συμμετοχής στην Διαδικασία ΑΕ εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου που έχει διακρίνει τις δυνατότητες για επίτευξη περαιτέρω συνεργειών καθώς η Διαδικασία ΑΕ διαθέτει μακρόχρονη γνώση και εμπειρία σε έργα ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την θυγατρική του Ομίλου ATCOM, η οποία δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, τόσο σε επίπεδο τεχνογνωσίας όσο και σε επίπεδο αξιοποίησης συνεργιών στην ανάληψη και υλοποίηση νέων έργων», επισημαίνει η Dionic στην ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα