Παράταση προθεσμίας συμμετοχής για τα «Πράσινα Βραβεία Επιχειρήσεων» στη ΔΕΘ

Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2008 17:33

Για τις 15 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία κατάθεσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στον Διαγωνισμό Οικολογικής Επιχειρηματικής Καινοτομίας για τα «Πράσινα Βραβεία Επιχειρήσεων», που προκήρυξε η HELEXPO A.E., στο πλαίσιο του 4ου Business Forum της 73ης ΔΕΘ, το οποίο είναι αφιερωμένο στο Περιβάλλον.

Η παράταση δίνεται λόγω του ενδιαφέροντος που εκδηλώνεται από πλευράς των επιχειρήσεων (αρχική προθεσμία ήταν η 10η Ιουλίου).

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε επιχειρήσεις, που παράγουν τεχνολογία και υπηρεσίες για την προστασία του περιβάλλοντος και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς και σε επιχειρήσεις που εφαρμόζουν τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, πρακτικές για την προστασία του περιβάλλοντος και που κατά τη λειτουργία τους λαμβάνουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέσα για την προστασία του περιβάλλοντος και για την ενίσχυση της κατανόησης του κοινού για τα περιβαλλοντικά θέματα.

Η απονομή των «Πράσινων Βραβείων» θα γίνει σε επίσημη τελετή κατά τη διάρκεια του 4ου Business Forum, που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως και 9 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Σύμβουλοι οργάνωσης του Διαγωνισμού είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος και το ΤΕΕ-Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Σχεδιασμού και Εκδηλώσεων της HELEXPO (τηλ. 2310 291151, 2310 291213, φαξ. 2310 291674, e-mail: [email protected]).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα