X.A.: Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008 09:33
UPD:10:53

Euroxx: «Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του Χ.Α. θα ακολουθήσει ανοδική τροχιά, επηρεαζόμενη από την τάση των κυριοτέρων χρηματιστηριακών δεικτών του εξωτερικού».

Fortius Finance: «Το διεθνές περιβάλλον παραμένει ευμετάβλητο και καθοριστικό για τη περαιτέρω πορεία της εγχώριας γοράς, ενώ η ψυχολογία των επενδυτών έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα που κατά την άποψή μας εμποδίζουν την εκδήλωση ισχυρού αγοραστικού ενδιαφέροντος, ικανού για διατηρήσιμη αντιστροφή της τάσης. Για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένουμε συσσώρευση και πλεύση παράλληλη με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές».

Proton Bank: «Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν ανοδικά ύστερα από την άνοδο της Wall Street, με το ενδιαφέρον των επενδυτών να επικεντρώνεται στα στοιχεία για το καταναλωτικό κλίμα στις ΗΠΑ και το εμπορικό ισοζύγιο. Αναμένουμε ανοδικό άνοιγμα και της εγχώριας αγοράς, αν και το κλίμα παραμένει εύθραυστο».

Marfin Analysis: «Λόγω περιορισμένης εγχώριας ειδησεογραφίας και της απουσίας καταλυτών, τον τόνο στη σημερινή συνεδρίαση του Χ.Α. αναμένεται να δώσουν οι ευρωπαϊκές αγορές».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα