Κανονικά εκτελείται το μεγάλο έργο της ΤΕΡΝΑ στη Βουλγαρία

Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2008 09:54

Μέχρι στιγμής η εκτέλεση του έργου ανακατασκευής και ηλεκτροδότησης της σιδηροδρομικής γραμμής Φιλιππούπολης - Σβίλενγκραντ στο τμήμα Κρούμοβο – Περβομάι, που έχει αναλάβει η ελληνική ΤΕΡΝΑ εξελίσσεται ομαλά, καθώς έχει ολοκληρωθεί το 25% περίπου του συνόλου των προβλεπόμενων στη σχετική σύμβαση εργασιών.

Στη διαπίστωση αυτή, κατέληξε μεταξύ άλλων, αντιπροσωπεία του υπουργείου μεταφορών με επικεφαλής τον υπουργό, κ. Πέτερ Μουταβτσίεβ που επισκέφτηκε και επιθεώρησε επι τόπου την πρόοδο των εργασιών.

Η αντιπροσωπεία διαπίστωσε πως έχει ολοκληρωθεί το 55% του συνόλου των επίγειων εργασιών, το 10% των εργασιών που αναφέρονται στη σιδηροδρομική γραμμή, το 5% των εργασιών που αφορούν την ηλεκτροδότηση της γραμμής και το 15% του συνολικού όγκου εργασιών που σχετίζονται με τις υφιστάμενες κτιριακές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Μουταβτσίεβ παρέλαβε ανανεωμένο πρόγραμμα εργασιών του έργου και σημείωσε πως ο ανάδοχος έχει σημειώσει σοβαρή πρόοδο στην εκτέλεση των επίγειων εργασιών και των εγκαταστάσεων.

Παράλληλα, απηύθυνε συστάσεις στον ανάδοχο του έργου αναφορικά με την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων του νέου προγράμματος εργασιών, την αποφυγή καθυστερήσεων, την επιτάχυνση των εργασιών που αναφέρονται στους σταθμούς της γραμμής προκειμένου να διασφαλιστεί ο συντονισμός με τον ανάδοχο της κατασκευής των συστημάτων σηματοδότησης και επικοινωνίας κ.α.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα