Ο Γ. Βουλγαράκης για τα προβλήματα της Σχοινούσας

Περιοδεία του υπουργού Ναυτιλίας σε νησιά του Αιγαίου
Τρίτη, 15 Ιουλίου 2008 16:43
UPD:16:47

Τη Σχοινούσα επισκέφθηκε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιώργος Βουλγαράκης, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστο Κουρούση, στο πλαίσιο διήμερης περιοδείας σε νησιά του Αιγαίου.

Ο υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πρόεδρο και κατοίκους της Σχοινούσας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί. Όπως είπε ο κ. Βουλγαράκης, η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και το θέμα της υδροδότησης.

«Ένα θέμα που υπάρχει και πρέπει να επιλυθεί, είναι αυτό της νέας προβλήτας για την κατασκευή της οποίας έχουν προκύψει διάφορα αρχαιολογικά ζητήματα», σημείωσε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και αναγνώρισε πως ένα ακόμα πρόβλημα είναι αυτό της οδικής σύνδεσης. «Το οδικό δίκτυο πρέπει να βελτιωθεί για να αναπτυχθεί το νησί. Είναι δική μας ευθύνη να δώσουμε περισσότερη έμφαση σε αυτά τα προβλήματα και ελπίζω πως με πολύ προσπάθεια όλα θα λυθούν», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ο υπουργός επισκέφθηκε την Ηρακλειά, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας, Φάνη Γαβαλά, και ακολούθως την Πάρο όπου στο δημαρχείο συναντήθηκε με το νομάρχη Κυκλάδων, Μπάιλα Δημήτρη, την έπαρχο Πρωτολάτη Γρηγορία και το δήμαρχο, Δημ. Βλαχογιάννη.

Αύριο ο κ. Βουλγαράκης θα ολοκληρώσει τη περιοδεία του με επίσκεψη στην Αντίπαρο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα