Χ.Α.: Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008 09:30
UPD:10:36

Artion Χρηματιστηριακή: «Παρά το γεγονός ότι οι χθεσινές απώλειες ίσως δικαιολογούν μία ανάκαμψη σήμερα, η αρνητική ψυχολογία περιορίζει το μέγεθος και τη διάρκεια πιθανής αντίδρασης».

Emporiki Investment Bank: «Αναμένουμε ότι η αγορά θα δοκιμάσει να αντιδράσει σήμερα από τις χθεσινές μεγάλες απώλειες, με την ψυχολογία να παραμένει εύθραυστη και την όποια κατεύθυνση να δίνεται από τις ξένες αγορές».

Proton Bank: «Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν αμετάβλητοι ή ελαφρώς ανοδικά, υποστηριζόμενες από την υποχώρηση των τιμών πετρελαίου. Το ενδιαφέρον των επενδυτών αναμένεται να επικεντρωθεί στα στοιχεία για τον πληθωρισμό και τη βιομηχανική παραγωγή στις ΗΠΑ. Αναμένουμε ότι η εγχώρια αγορά θα αναζητήσει κάποια στήριξη στα τρέχοντα επίπεδα».

Marfin Analysis: «Αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τεχνικής ανάκαμψης, το κλίμα παραμένει αδύναμο, καθώς οι σημαντικοί κίνδυνοι για την ανάπτυξη και ο υψηλότερος του αναμενόμενου πληθωρισμός προκαλούν έντονες ανησυχίες σχετικά με την εταιρική κερδοφορία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα