ΔΕΗ: Κατάργηση πρακτορείων

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2008 09:41

Στην κατάργηση πρακτορείων και υποπρακτορείων της ΔΕΗ, οδηγείται η γενική διεύθυνση εμπορίας της επιχείρησης. Στόχος της είναι να βελτιώσει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών της, αφού προηγουμένως εξασφαλίσει εναλλακτικούς και οικονομικότερους τρόπους εξυπηρέτησης. Συγκεκριμένα η επιχείρηση, δεν έχει καταρτίσει πλήρες σχέδιο κατάργησης των πρακτορείων.

Ωστόσο επιδιώκει κατ' αρχήν να υποκαταστήσει τα ταμεία των πρακτορείων, στα οποία εξοφλούνται οι λογαριασμοί μέσω των εναλλακτικών δικτύων που προσφέρουν τράπεζες, σούπερ μάρκετ, πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ΑΤΜ τραπεζών, γραφεία ΕΛΤΑ κ.λπ. Οσο για τα υπόλοιπα θέματα, δηλαδή νέα συμβόλαια, ή τροποποιήσεις ισχυόντων, η εξυπηρέτηση των πελατών της ΔΕΗ θα γίνεται τηλεφωνικώς ενώ η ανταλλαγή εγγράφων ταχυδρομικώς.

Μονάδα Μελίτης

Εν τω μεταξύ το δ.σ. της ΔΕΗ που συνεδρίασε χθες, ανέβαλε για τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης τη λήψη απόφασης σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού για τη νέα λιγνιτική μονάδα της Μελίτης Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, το δ.σ. της επιχείρησης επρόκειτο να αποφασίσει τους όρους της προκήρυξης της νέας μονάδας Μελίτη ΙΙ, ισχύος περίπου 450 μεγαβάτ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναβολή της λήψης της απόφασης, έγινε για τυπικούς λόγους.

Σημειώνεται ότι ο προϋπολογισμός της νέας μονάδας ανέρχεται σε περίπου 650 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκτός από τα συστήματα αντιρρύπανσης, θα περιλαμβάνει μονάδα για την υποστήριξη τηλεθέρμανσης ισχύος 70 μεγαβάτ, ενώ ο σχεδιασμός της λαμβάνει υπ' όψιν τη δυνατότητα ενσωμάτωσης τεχνολογίας για τη δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα.

Μ.ΚΑ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα