ΥΠΕΧΩΔΕ: Ερχονται αυξήσεις από την ΕΥΔΑΠ το Σεπτέμβριο

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008 09:13

Αυξήσεις που θα κινηθούν στα επίπεδα του πληθωρισμού, στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ από το Σεπτέμβριο, προανήγγειλε χθες μετά από συνάντηση με δημάρχους της Ανατολικής Αττικής, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς.

Οπως είπε, αυτές θα κινηθούν στο πλαίσιο του πληθωρισμού, ενώ σχετικά με τη λειψυδρία τόνισε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν έκτακτα μέτρα, αλλά οι πολίτες θα πρέπει να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σουφλιάς διαβεβαίωσε, ότι η αύξηση της τιμής του νερού δεν θα αποτελέσει μέτρο για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, ενώ επανέλαβε ότι «δεν πρόκειται να ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα, πρόσθετα μέτρα στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αττική φέτος».

Κάλεσε, πάντως, τους πολίτες «να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση, γιατί το νερό είναι ένα αγαθό εν ανεπαρκεία» και υποστήριξε ότι αν μερικοί δεν συνετιστούν και φτάσουμε σε άσχημα επίπεδα ή αν συνεχιστεί η ανυδρία, τότε θα υποχρεωθούμε να πάρουμε σκληρά μέτρα.

Σε ερώτηση αν σχεδιάζεται να ληφθούν έκτακτα μέτρα από το Σεπτέμβριο, ο κ. Σουφλιάς δήλωσε ότι πρώτα θα περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει ο καιρός και τότε, αν υπάρξει πρόβλημα, θα ληφθούν όλα τα μέτρα, όσο αυστηρά χρειάζονται.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα