Αλ. Κοντός: «Καμία αποκοπή ή περιστολή κοινοτικών επιδοτήσεων»

Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008 15:23

«Καμία αποκοπή ή περιστολή των κοινοτικών επιδοτήσεων δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι μια προειδοποίηση της Ε.Ε. να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, ώστε να αποσαφηνιστεί το σύστημα ελέγχου καταβολής των επιδοτήσεων».

Αυτό διευκρίνισε εκ νέου σήμερα http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/07/16/1539999.htm στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αλέξανδρος Κοντός, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις ρυθμίσεις στην κτηνοτροφία, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας με αφορμή την κοινοτική προειδοποίηση http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/07/17/1540074.htm .

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να βάλουμε μια σειρά σε ένα άναρχο και άδικο σύστημα που υπήρχε στο θέμα των επιδοτήσεων, που όλοι γνώριζαν και που όλη η Ελλάδα πλήρωνε γιατί κανείς δεν ήθελε να αναλάβει το πολιτικό κόστος», υποστήριξε ο κ. Κοντός.

Οσον αφορά εξάλλου, το υπό επεξεργασία νομοσχέδιο για την κτηνοτροφία, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης έκανε λόγο για νομοσχέδιο - τομή που επιχειρεί να κάνει ουσιαστική παρέμβαση στην ανάπτυξη της ελληνικής κτηνοτροφίας.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν οι βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. ενώ τα άλλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ δήλωσαν ότι το καταψηφίζουν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα