Intrakat: Επέκταση δραστηριοτήτων στο real estate

Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008 17:52

Tη συνεργασία με την εταιρεία CYBARCO ATE, κατασκευαστική εταιρεία με υψηλή εξειδίκευση και σημαντική πορεία στους τομείς του real estate και των κατασκευών, αποφάσισε η Intrakat.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών η INTRAKAT θα απορροφήσει τον κλάδο κατασκευής δημόσιων και ιδιωτικών έργων της CYBARCO ΑΤΕ, η οποία θα διατηρήσει τις δραστηριότητές της στο real estate. Με τον τρόπο αυτό οι δύο εταιρείες θα έχουν τη δυνατότητα ουσιαστικότερης συνεργασίας στον τομέα του real estate.

Παράλληλα η INTRAKAT θα διευρύνει την δραστηριότητά της στο εξωτερικό αξιοποιώντας τη δυνατότητα συνεργασίας με την μητρική CYBARCO.

Περαιτέρω η INTRAKAT αποφάσισε να προχωρήσει στην απορρόφηση του κλάδου κατασκευών της Θ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕ, η οποία διαθέτει μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένη πορεία σε ειδικά έργα, ιδιαίτερα δε σε αναπαλαιώσεις ιστορικών κτιρίων και μνημείων (το κτίριο της Βουλής, το Μέγαρο Μαξίμου, το Παναθηναϊκό Στάδιο, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πυθαγορείου Σάμου, πεζοδρομήσεις του ιστορικού Κέντρου της Αθήνας της ΕΑΧΑ, την Πλατεία Συντάγματος κλπ.).

Τέλος για τον ορθολογισμό των δραστηριοτήτων τους, η INTRAKAT αποφάσισε την απορρόφηση και του κατασκευαστικού κλάδου της θυγατρικής της εταιρίας EUROKAT, η οποία δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο σε τεχνικά έργα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), ώστε αυτή στη συνέχεια συγχωνευόμενη με την επίσης θυγατρική εταιρία της INTRAKAT, INTRADEVELOPMENT, να αποτελέσει το όχημα μέσω του οποίου η INTRAKAT θα ενισχύσει τις δραστηριότητές της στο real estate, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΚΑΤ



Σχολιασμένα