Space Hellas: Ανάληψη έργου για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Τρίτη, 22 Ιουλίου 2008 11:47

Την εγκατάσταση του συστήματος για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την κάρτα φιλάθλου, προϋπολογισμού 13.080.007,57 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), ανέλαβε η Space Hellas, ύστερα από διαγωνισμό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το έργο αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση ενός προηγμένου τεχνολογικά συστήματος ελέγχου πρόσβασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις, έκδοσης και διαχείρισης της κάρτας φιλάθλου και των εισιτηρίων, σε 22 στάδια τέλεσης αθλητικών διοργανώσεων και άλλων δραστηριοτήτων, σε όλη την επικράτεια.

Η Space Hellas αναλαμβάνει το σύνολο του έργου, το οποίο αποτελείται από τα υποσυστήματα κάρτας φιλάθλου, διαχείρισης εισιτηρίων, διαχείρισης πρόσβασης και διαχείρισης αγώνων. Παράλληλα, θα δημιουργηθούν δυο Εθνικά Κέντρα Ελέγχου πλήρως εξοπλισμένα και κέντρα ελέγχου σταδίων, τα οποία θα στεγάζουν τα κεντρικά πληροφοριακά συστήματα κάθε σταδίου.

Επίσης, η εταιρεία θα προσφέρει την κατάλληλη δικτυακή υποδομή για τη διασύνδεση των σταδίων με τα Εθνικά Κέντρα Ελέγχου, καθώς και την κατάλληλη υποδομή ασφάλειας των πληροφοριακών συστημάτων. Τέλος, θα αναλάβει την ομαλή και αδιάκοπτη λειτουργία του συστήματος, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, καθώς και τις υπηρεσίες εκπαίδευσης προς τους χρήστες των συστημάτων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα