ΙΝΚΑ: Κέντρο πληροφόρησης για το ευρώ

Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2001 16:32
UPD:16:50

Με στόχο την αποτελεσματική και έγκυρη ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τη μετάβαση στο περιβάλλον του ευρώ ξεκίνησε σήμερα, με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Καταναλωτών (ΙΝΚΑ), η λειτουργία του Πρώτου Κέντρου Ενημέρωσης για το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα.

Το κέντρο λειτουργεί σην οδό Ακαδημίας, αρ. 7, ενώ έως τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου θα λειτουργούν παρόμοια κέντρα ενημέρωσης στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στη Λάρισα, στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Αγρίνιο, στις Σέρρες, στη Ρόδο, στην Ερμούπολη της Σύρου, στην Κέρκυρα, και στην Τρίπολη.

Οσοι ενδιαφέροναι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές που θα επιφέρει το ευρώ στις καθημερινές συναλλαγές τους μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 1721 ή 01 3632443 όπως επίσης και στην ειδική σελίδα στο Ιnternet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http:/inka.gr.

Το Κέντρο Πληροφόρησης για το ευρώ δέχθηκε σήμερα και τα πρώτα παράπονα των καταναλωτών, τα οποία αφορούσαν κυρίως στη μεγάλη διάρκεια του χρόνου των συναλλαγών στις τράπεζες, λόγω της αλλαγής των προγραμμάτων στους η/υ και της ελλιπούς εξοικείωσης των στελεχών των τραπεζών με αυτά.

Οπως επισημαίνεται, τέλος, ιδιαίτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στις τράπεζες οι οποίες διανέμουν σήματα κυκλοφορίας για Ι.Χ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • EURUSD



Σχολιασμένα