Νέου τύπου καταστήματα από την ΑΒ

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2008 14:36

Την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών της μέσω της δημιουργίας ενός νέου τύπου καταστήματος, ανακοίνωσε η ΑΒ Βασιλόπουλος, «στα πλαίσια της δυναμικής εμπορικής πολιτικής που ασκεί, και έχοντας σημαντικό ρόλο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς με πρωταρχικό της στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών».

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, ο νέος αυτός τύπος καταστήματος θα φέρει το εμπορικό σήμα "Lion Food Stores" και θα συνδυάζει τις χαμηλές τιμές, μία ευρεία ποικιλία ποιοτικών προϊόντων, τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, την αυστηρή εφαρμογή κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων, καθώς και τη χρήση τεχνολογίας που θα είναι απλή και φιλική προς τον καταναλωτή.

Ο συγκεκριμένος τύπος καταστήματος θα έχει χώρο πώλησης 900-1000 τ.μ., με ποικιλία που θα ανέρχεται σε 3.000 περίπου κωδικούς προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, σε πολύ οικονομικές τιμές. «Η ποιότητα προϊόντων θα είναι υψηλή και στην ποικιλία θα συμπεριλαμβάνονται τόσο επώνυμα προϊόντα, όσο και τα αναγνωρισμένα πλέον προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της ΑΒ με τα εμπορικά σήματα "365" και "Care"», αναφέρει η εταιρεία.

Τα πρώτα πιλοτικά καταστήματα αναμένεται να λειτουργήσουν σε πρωτεύουσες νομών της περιφέρειας μέχρι το τέλος του 2008.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα