Στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. η Alpha Trust

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2008 14:57
UPD:14:59

Την έβδομη εταιρεία που διαπραγματεύεται στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί από σήμερα η Alpha Trust.

Η εταιρεία κατά την εισαγωγή της στην ΕΝ.Α. είχε κεφαλαιοποίηση 43,5 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική κεφαλαιοποίηση των υπόλοιπων έξι εταιρειών που έχουν εισαχθεί από τον Φεβρουάριο μέχρι και σήμερα στη συγκεκριμένη αγορά, ξεπερνά τα 150 εκατ. ευρώ.

Η εισαγωγή των μετοχών της Alpha Trust στην ΕΝ.Α. πραγματοποιήθηκε με Ιδιωτική Τοποθέτηση από την οποία προέκυψαν κεφάλαια αξίας 1.477, 55 χιλ. ευρώ και οκτώ νέοι ειδικοί επενδυτές στο μετοχολόγιο της εταιρείας. Η τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής της εταιρείας ορίστηκε στα 1,4 ευρώ. Σύμβουλος Έκδοσης είναι η Alpha Bank.

«Η Alpha Trust σε μια δύσκολη εποχή για τον κλάδο και τις κεφαλαιαγορές παγκοσμίως αποφάσισε την είσοδό της στην ΕΝΑ θεωρώντας ότι τόσο σημαντικές επιλογές θα κριθούν μακροπρόθεσμα. Είμαστε πεπεισμένοι τόσο για τις προοπτικές και τις δυνατότητες της ΕΝΑ όσο και για το μέλλον του κλάδου μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Φαίδων Ταμβακάκης, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της ΕΧΑΕ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα