United Textiles: Υπεγράφη από τις τράπεζες η τελική πρόταση χρηματοδότησης

Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2008 15:36
UPD:15:38

Όλες οι πιστώτριες τράπεζες – Εθνική, Emporiki, Alpha Bank, Αγροτική, EFG Eurobank και Geniki – έχουν προχωρήσει στην υπογραφή της τελικής πρότασης για την χρηματοδότηση υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωσή της, οι τράπεζες αναμένεται να συναντηθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας για την οριστικοποίηση της δομής της χρηματοδότησης και αναχρηματοδότησης του επιχειρησιακού σχεδίου με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου.

«Η Ενωμένη κλωστοϋφαντουργία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, δεδομένης της σημαντικής καθυστέρησης που παρατηρείται στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και η άμεση ολοκλήρωση της διαδικασίας χρηματοδότησης της κρίνεται επιτακτική», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών ζήτησε, σύμφωνα με την εταιρεία, από τη διοίκησή της νέα πίστωση χρόνου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την έκδοση της εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου και την χρηματοδότηση της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα