ΟΤΕ: Προσωρινή διακοπή κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την Αltec Τelecoms

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008 18:42

Σε προσωρινή διακοπή ορισμένων κυκλωμάτων διασύνδεσης προς την εταιρεία Altec Telecoms προχώρησε ο ΟΤΕ.

Όπως αναφέρει ο Οργανισμός σε σχετική του ανακοίνωση, η απόφαση αυτή ελήφθη «λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών της Αltec και αδυναμίας της να ανταποκριθεί στις συμβατικές της οικονομικές υποχρεώσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα η ίδια εισέπραττε κανονικά τους λογαριασμούς των πελατών της».

Προσθέτει δε πως «εξάντλησε όλα τα περιθώρια συνεννόησης με την εταιρεία Altec Telecoms για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς η τελευταία να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της».

Ο ΟΤΕ γνωστοποιεί πως οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν ακόμη να πραγματοποιούν και να δέχονται κλήσεις, ενώ, όπως σημειώνει, όλοι οι συνδρομητές της εταιρείας μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις και μέσω οποιουδήποτε άλλου αδειοδοτημένου παρόχου επιθυμούν, προσθέτοντας πριν από τον αριθμό που θέλουν να καλέσουν τον τετραψήφιο κωδικό επιλογής που αντιστοιχεί στον κάθε πάροχο, συμπεριλαμβανομένου και του ΟΤΕ.

Καταλήγοντας αναφέρει πως «στόχος του ΟΤΕ είναι η διασφάλιση της οικονομικής του σταθερότητας από πρακτικές εταιρειών, που θεωρούν ότι ο ΟΤΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τηλεπικοινωνιακή τράπεζα, ενώ στις ίδιες επιτρέπεται να προβαίνουν σε κινήσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Οι ενέργειες αυτές θα επαναληφθούν όσες φορές είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση των έννομων συμφερόντων του ΟΤΕ και των μετόχων του».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα