Στο δρόμο προς τη Σοφοκλέους η Sprint ABEE

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2001 15:14

Αίτηση για αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου με δημόσια εγγραφή και την εισαγωγή των μετοχών της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών κατέθεσε στο Χρηματιστηριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΧΚΘ) η εταιρεία Α.Λούκαρη - Β.Καραβασίλης Ανώνυμη Βιομηχανική Εταιρία Ενδυμάτων, με το διακριτικό τίτλο Sprint ABEE, που εδρεύει στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης.

Συνολικά, θα εκδοθούν 1.147.600 κοινές ονομαστικές μετοχές, εκ των οποίων 54.600 μετοχές με ιδιωτική τοποθέτηση και 1.093.000 με δημόσια εγγραφή, ονομαστικής αξίας 100 δρχ. εκάστη. Τα αντληθησόμενα κεφάλαια θα διατεθούν για τη μετεγκατάσταση της εταιρείας στη ΒΙΠΕ Θεσσαλονίκης, την επέκταση του μηχανολογικού της εξοπλισμού, τη δημιουργία δικτύου πωλήσεων με το μέθοδο franchising, την εξαγορά εταιρικών μεριδίων σε άλλες εταιρείες του κλάδου και για την ενίσχυση των κεφαλαίων κίνησης.

Σημειώνεται, ότι τα ίδια κεφάλαια της εταιρείας στις 30/9/2000 ανέρχονταν σε 1,776 δισ. δρχ., ενώ ο κύκλος εργασιών το 2000 διαμορφώθηκε στα 2,609 δισ. δρχ.

Η επεξεργασία του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας θα γίνει από το ΧΚΘ, ενώ κύριος ανάδοχος και σύμβουλος έκδοσης έχει αναλάβει η Alpha Finance A.E.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα