Αποφάσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008 17:27
UPD:17:32

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς στην σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε ομόφωνα τα ακόλουθα:

• Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» και την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

• Το αίτημα της εταιρίας «GREEN BIDCO AΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» για άσκηση δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της εταιρίας «ΝΕΟΧΗΜΙΚΗ Λ.Β. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

• Το αίτημα της εταιρίας «ΑΛΚΜΗΝΗ CATERING ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ» για άσκηση δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της εταιρίας «EVEREST ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

Επίσης, το Συμβούλιο ενημερώθηκε για το έγγραφο του άρθρου 4 του Ν.3401/2005 για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας «PC SYSTEMS AE» λόγω της συγχώνευσής της με απορρόφηση των εταιρειών «OPENTEC ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΕ» και του κλάδου δικτύων «COMPUTERBANK NETWORKING Βιομηχανική και Εμπορική ΑΕ».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα