ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2001 15:07

ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 17/1/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, στα γραφεία της εταιρίας που βρίσκονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 11 στον Αλιμο Αττικής, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Τροποποίηση της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (απόφαση Ε.Γ.Σ. 6/10/1999) και έγκριση του σχετικού τροποποιημένου πίνακα διάθεσης.

ANEK LINES Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 21/1/2001, ημέρα Κυριακή και ώρα 08:30 για τους κατόχους κοινών μετοχών, ώρα 09:00 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών έκδοσης 1990, και ώρα 09:30 για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών έκδοσης 1996, στον κινηματογράφο ΑΠΟΛΛΩΝ, οδός Μ. Μπότσαρη 1, Χανιά.

- Θέματα ημερήσιας διάταξης για τους κατόχους κοινών μετοχών:

1. Τροποποίηση της από 25/6/2000 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών, περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και καταβολή μετρητών λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω τροποποίησης της προηγούμενης απόφασης, κατά τα ανωτέρω.

2. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

- Θέματα ημερήσιας διάταξης για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών έκδοσης 1990:

1. Τροποποίηση της από 25/6/2000 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, κατόχων προνομιούχων μετοχών έκδοσης 1990, περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και καταβολή μετρητών λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω τροποποίησης της προηγούμενης απόφασης, κατά τα ανωτέρω.

2. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

- Θέματα ημερήσιας διάταξης για τους κατόχους προνομιούχων μετοχών έκδοσης 1996:

1. Τροποποίηση της από 25/6/2000 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, κατόχων προνομιούχων μετοχών έκδοσης 1996, περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και καταβολή μετρητών λόγω μερικής κάλυψης της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού λόγω τροποποίησης της προηγούμενης απόφασης, κατά τα ανωτέρω.

2. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

ΡΑΔΙΟ Α. ΚΟΡΑΣΙΔΗΣ Ε.Ε.Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 24/1/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:30 στα γραφεία της εταιρίας επί των οδών Φωκαίας – Αιγίνης και Μ. Ασίας στον Πειραιά, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Ανάκληση των αποφάσεων της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 29/3/2000 αναφορικά με:

α) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και έκδοση και διανομή στους μετόχους δωρεάν μετοχών. β) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών και παροχή ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων (στρογγυλοποίηση) με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση. γ) την λήψη απόφασης για περιορισμό της άσκησης του δικαιώματος προτίμησης των μετόχων για μέρος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, προκειμένου να παρασχεθεί η δυνατότητα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αποκλειστικά στους εργαζόμενους και δ) την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω των κατά τα παραπάνω αυξήσεων.

2. Εγκριση εκδόσεως κοινού Ομολογιακού Δανείου.

3. Μετάταξη της εταιρίας από την Παράλληλη στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α.

4. Διάφορες Ανακοινώσεις, προτάσεις.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΝΕΚ



Σχολιασμένα