Ρουμανία: Ισχυροποιείται η ελληνική IEBA Trust

Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2008 12:15

Η ΙΕΒΑ TRUST (ελληνικών συμφερόντων) ρουμανική εταιρεία παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών και μέλος του Χρηματιστηρίου Αξιών Βουκουρεστίου, ανακοίνωσε πως από την 1η Σεπτεμβρίου 2008, ο κ. Ανδρέας Μπαλάσκας, έως πρόσφατα ανώτερος αναλυτής στην Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος (Marfin Analysis), ανέλαβε καθήκοντα Αντιπροέδρου στην εταιρεία.

Η IEBA TRUST (ΑΧΕΠΕΥ) δραστηριοποιείται στη Ρουμανία από το 2003, με ισχυρές και επιτυχημένες επιδόσεις στους τομείς του investment banking και των corporate projects και ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, ενώ σήμερα περιλαμβάνεται μεταξύ των 20 πρώτων χρηματιστηριακών εταιρειών της Ρουμανίας με την υψηλότερη αξία συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αξιών του Βουκουρεστίου. Η IEBA Trust στοχεύει στην ισχυροποίηση και επέκταση των δραστηριοτήτων της τόσο στην Ρουμανία όσο και σε άλλες αναδυόμενες αγορές στο ευρύτερο φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια του 2008 η εταιρεία προχώρησε στην αναβάθμιση του στελεχιακού δυναμικού της προσλαμβάνοντας υψηλόβαθμα στελέχη της τραπεζικής αγοράς, όπως ο Treasury Director της Εμπορικής Ρουμανίας, ο Περιφερειάρχης της μεγαλύτερης ξένης τράπεζας στην Ρουμανία, της Αυστριακής Reiffeisen κ.α. Μεταξύ των άμεσων στόχων της IEBA TRUST περιλαμβάνεται επίσης η ένταξή της στις 10 μεγαλύτερες χρηματιστηριακές εταιρείας της Ρουμανίας, καθώς και η εδραίωση του πρωταγωνιστικού της ρόλου στους τομείς του Investment Banking και Asset Management.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα