ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2001 15:12

Γ. Α. ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ Α.Ε.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 25/1/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:30, στα γραφεία της εταιρίας επί της οδού Κρατίνου 3-5 στην Αθήνα, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Την ανάκληση των αποφάσεων της από 14/9/2000 Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της εταιρίας σχετικά με: α) Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και παροχή ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων (στρογγυλοποίηση με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση). Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 4.623.150.000 δρχ. θα πραγματοποιηθεί δια εκδόσεως 3.302.250 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας δρχ. 200 με καταβολή μετρητών. Οι νέες αυτές μετοχές θα διατεθούν με δικαίωμα προτίμησης στους παλαιούς μετόχους με αναλογία 1 νέα μετοχή για κάθε 2 παλαιές με τιμή διάθεσης 1.400 δρχ. η κάθε μία. β) Την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω των ανωτέρω αυξήσεων. γ) Την ανέκκλητη εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ. δια την διανομή αδιαθέτων μετοχών κατά την κρίση του. 2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και παροχή ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων (στρογγυλοποίηση με αγορά ή πώληση κατά περίπτωση). 3. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου. 4. Ανέκκλητη εξουσιοδότηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο δια την διανομή των αδιάθετων μετοχών που θα προκύψουν από την μη ενάσκηση του δικαιώματος από τους παλαιούς μετόχους κατά την απόλυτο κρίση του. 5. Εκλογή νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου στην θέση του κ. Αθανασίου Ιωσήφ Κλαουδάτου. 6. Εγκριση όλων των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου από 8/11/1999 και εντεύθεν. 7. Επανέγκριση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρίας (Ισολογισμός, λογαριασμός αποτελέσματα χρήσεως, πίνακας διάθεσης αποτελεσμάτων, προσάρτημα) της 31/12/97, 31/12/98 και 31/12/99. 8. Εγκριση ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων και ενοποιημένων εκθέσεων διαχείρισης για τις χρήσεις 1997, 1998. 9. Εγκριση μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών που κατείχε η εταιρία των εταιριών ΒΡΕΚΑΤ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΕ και ΣΙΡΙΝΙΑΝ ΑΕ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ προς τον Ιωσήφ Κλαουδάτο. 10. Εγκριση της από 5/1/98 συμβάσεως μισθώσεως μεταξύ της εταιρίας ως μισθώτριας και των εκμισθωτών Αθανασίου, Ηλία, Γεράσιμου και Ελένης Κλαουδάτου. 11. Διάφορες ανακοινώσεις, προτάσεις.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. *

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 25/1/2001, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της ανώνυμης εταιρίας που βρίσκονται στον Αλιμο Αττικής, επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου 8, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δια της κεφαλαιοποίησης αποθεματικών από την έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο σε αναλογία εκδόσεως 3 νέων μετοχών προς 1 παλαιά. 2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου.

ΕΤΜΑ Α.Ε. *

Α/ Β’ Επαναληπτική Εκτακτη και Καταστατική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κατόχων κοινών μετοχών, στις 26/1/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αγίας Αννης 11, πάροδος Ιεράς Οδού, Βοτανικός, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη αποφάσεως για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών, ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα προτιμήσεως υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας, για την άντληση κεφαλαίων περίπου τριών δις δρχ. 2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου. Παροχή ανέκκλητης εντολής στο Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων με αγορά ή πώληση. 3. Τροποποίηση (διεύρυνση) του άρθρου 1 του Καταστατικού που αφορά στον σκοπό της εταιρίας. 4. Επικύρωση εκλογής Συμβούλου. Β/ Β’ Επαναληπτική Ιδιαίτερη Εκτακτη και Καταστατική Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κατόχων προνομιούχων ονομαστικών μετοχών, στις 26/1/2001, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, στα γραφεία της εταιρίας, οδός Αγίας Αννης 11, πάροδος Ιεράς Οδού, Βοτανικός, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Λήψη αποφάσεως για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών, ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα προτιμήσεως υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας, για την άντληση κεφαλαίων περίπου τριών δις δρχ. 2. Τροποποίηση του άρθρου 4 του Καταστατικού της εταιρίας περί μετοχικού κεφαλαίου. Παροχή ανέκκλητης εντολής στο Διοικητικό Συμβούλιο για την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων με αγορά ή πώληση. 3. Τροποποίηση (διεύρυνση) του άρθρου 1 του Καταστατικού που αφορά στον σκοπό της εταιρίας. 4. Επικύρωση εκλογής Συμβούλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα