Διοικητικές αλλαγές στη Vodafone

Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2008 13:31
UPD:13:33

Μια σειρά διοικητικών αλλαγών, μεταξύ των οποίων το διαχωρισμό της μονάδας αναδυόμενων αγορών και την τοποθέτηση νέου διευθύνοντος συμβούλου για τη μονάδα του στην Ευρώπη, ανακοίνωσε σήμερα ο βρετανικός όμιλος τηλεπικοινωνιών Vodafone.

Ειδικότερα, στη θέση του επικεφαλής ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων αναλαμβάνει ο Μισέλ Κομπς, νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γαλλικού ομίλου TDF. Ο Κομπς πρόκειται να αντικαταστήσει τον Βιτόριο Κολάο, ο οποίος έχει αποχωρήσει από την εν λόγω θέση προκειμένου να αναλάβει καθήκοντα CEO για ολόκληρο τον όμιλο.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε από τη Vodafone, ο CEO της μονάδας για την περιοχή EMAPA (Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και χώρες Ασίας-Ειρηνικού), Πολ Ντόνοβαν, αναμένεται να αποχωρήσει από την εταιρεία στα τέλη του έτους. Η συγκεκριμένη μονάδα πρόκειται, άλλωστε, να διαχωριστεί σε περιοχή Ασίας-Ειρηνικού και Κεντρικής Ευρώπης/Αφρικής.

Τέλος, ο Τέρι Κράμερ, διευθυντής του τομέα ανθρωπίνου δυναμικού, θα αναλάβει χρέη διευθυντή στρατηγικής και επιχειρηματικής βελτίωσης για τον όμιλο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα