Teledome: Μήνυση στον ΟΤΕ

Επικρίσεις για τη στάση της ΕΕΤΤ
Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008 18:20
UPD:18:22

Μήνυση κατά των νομίμων εκπροσώπων του ΟΤΕ και παντός άλλου συνεργού και συμπράξαντος για εκ προθέσεως μη συμμόρφωση σε διατάξεις δικαστικών αποφάσεων, παρακώλυση τηλεπικοινωνιών, καταχρηστική εκμετάλλευση της δεσπόζουσας θέσης του ΟΤΕ στην αγορά και παραβάσεις της τηλεπικοινωνιακής νομοθεσίας υπέβαλε η Τeledom.

Στη σχετική της ανακοίνωση, η εταιρεία σημειώνει πως την Παρασκευή πρώτη ημέρα διαπράξεως των παραπάνω αδικημάτων από τον ΟΤΕ, όπως αναφέρει, ενημέρωσε την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και ζήτησε την παρέμβασή της για την αποκατάσταση των τηλεπικοινωνιών της, από τις κατάφωρα καταχρηστικές και παράνομες ενέργειες του ΟΤΕ.

«Σήμερα, πέμπτη συνεχή ημέρα των σε βάρος της εταιρίας και των συνδρομητών μας εγκληματικών ενεργειών, η ΕΕΤΤ κωφεύει, δημιουργώντας ερωτηματικά γιατί μία επονομαζόμενη ανεξάρτητη αρχή μένει αδιάφορη ενώπιον της πραξικοπιματικής αυτής μεθόδευσης εξοντώσεώς μας» προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα, ο ΟΤΕ προχώρησε σε προσωρινή διακοπή παροχής ορισμένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών προς την εταιρεία επικαλούμενος ληξιπρόθεσμες οφειλές της http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/09/16/1563542.htm .



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα