H Flexopack εξαγόρασε το 50% της Αφοί Δημητρακόπουλοι

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2001 09:56

Στην εξαγορά του 50% των μετοχών της βιομηχανίας πλαστικών Αφοί Δ. Δημητρακόπουλοι ΑΕΒΕ ή Inova A.E., προχώρησε η εταιρεία Flexopack AEBE.

Oπως ανακοινώθηκε σχετικά, η συμφωνία επιτεύχθηκε υπό το πρίσμα της δημιουργίας σημαντικών ωφελειών και για τις δύο εταιρείες και αποσκοπεί :

* Στην αξιοποίηση του υλικού συσκευασίας (πλαστικά φιλμ πολλαπλών στοιβάδων) που αναπτύσσει και παράγει η Flexopack, ως πρώτη ύλη σε νέες εφαρμογές.

* Στη διεύρυνση των παραγομένων προϊόντων και στη διάθεση αυτών, μέσω του εμπορικού δικτύου της Flexopack, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπου και κατευθύνεται το 35% έως 40% της παραγωγής της Flexopack.

* Στη μεταφορά τεχνογνωσίας από την Flexopack, σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία, όπως είναι η Αφοί Δημητρακόπουλοι ΑΕΒΕ.

Στόχος, είναι η είσοδος στη μεγάλη αγορά των ειδικών σάκκων ελεγχόμενης διαπερατότητας, που χρησιμοποιούνται για την διακίνηση προϊόντων ευαίσθητων σε υγρασία και οξυγόνο, σε συσκευασίες μεγάλων ποσοτήτων από 10 kgs έως και πλέον του ενός τόνου.

Το ενδιαφέρον, εστιάζεται στο ότι η πρώτη ύλη για την παραγωγή των ειδικών αυτών σάκκων, είναι τα πλαστικά φιλμ πολλαπλών στοιβάδων (5,7 και 9), τα οποία -ως γνωστόν - αναπτύσσει και παράγει η Flexopack.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΛΕΞΟ



Σχολιασμένα