Τέσσερα νέα αμοιβαία κεφάλαια από την IBG ΑΕΔΑΚ

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2001 13:32
UPD:13:35

Την έναρξη διάθεσης των αμοιβαίων κεφαλαίων που διαχειρίζεται η θυγατρικής της εταιρεία IBG ΑΕΔΑΚ, από 3 Δεκεμβρίου 2001, ανακοίνωσε η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε. Με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή κάλυψη των σύγχρονων επενδυτικών αναγκών, η IBG ΑΕΔΑΚ, προχώρησε στη δημιουργία τεσσάρων αμοιβαίων κεφαλαίων. Αυτά είναι τα ακόλουθα :

* To IBG Ελληνικό Μετοχικό, με στόχο την επίτευξη μακροπρόθεσμων υπεραξιών και κερδών, σύμφωνα με την πορεία της ελληνικής οικονομίας κα κεφαλαιαγοράς.

* Το IBG Διαχείρισης Διαθεσίμων, με στόχο την εκμετάλλευση της ρευστότητας μέσω βραχυπρόθεσμων τοποθετήσεων, κυρίως στη χρηματαγορά.

* Το IBG Διεθνές Μικτό, με στόχο την αξιοποίηση επενδυτικών ευκαιριών στον διεθνή χρηματο-οικονομικό χώρο, δίνοντας έμφαση σε αγορές, κεφαλαιαγορές και χρηματαγορές, ανάλογα με τις επικρατούσες, κάθε φορά, συνθήκες.

* Το IBG Διεθνές Ομολόγων, με στόχο την επιλογή ομολόγων και ομολογιών που προσφέρουν υψηλό εισόδημα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τα εν λόγω αμοιβαία διατίθενται προς το παρόν από τα κεντρικά γραφεία της IBG, την Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος Α.Ε. και τη Societe Generale S.A., που αποτελούν και τους θεματοφύλακες των ανωτέρων αμοιβαίων κεφαλαίων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα