Dionic: Εμπορική συνεργασία με τρεις εταιρείες

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008 12:05

Στη σύναψη εμπορικής συνεργασίας με την εταιρεία Southpeak Interactive Corporation, από το χώρο της λογισμικής ψηφιακής διασκέδασης, και των εταιρειών Zak Design και Silver Cross, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των παιδικών αξεσουάρ, προχώρησε ο όμιλος Dionic.

Όπως επισημαίνει η εταιρεία, η αμερικάνικη Southpeak Interactive Corporation αναπτύσσει και εκδίδει λογισμικό ψηφιακής διασκέδασης για κονσόλες παιχνιδιών και PC, ενώ τα προϊόντα της πωλούνται σε καταστήματα λιανικής στη Β. Αμερική, στην Ευρώπη, στην Αυστραλία και στην Ασία.

Όσον αφορά στη συνεργασία με την Zak Design, που δραστηριοποιείται από το 1976 στην κατασκευή αξεσουάρ παιδικής εστίασης, η Dionic σημειώνει πως συνίσταται στην κατ' αποκλειστικότητα αντιπροσώπευση και διάθεση στην ελληνική αγορά προϊόντων της εταιρείας.

Ο όμιλος εξασφάλισε, τέλος, την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων της Silver Cross, η οποία ειδικεύεται από το 1897 στην κατασκευή καροτσιών μεταφοράς για βρέφη και παιδιά, εφαρμόζοντας τα πλέον αυστηρά διεθνή πρότυπα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΙΟΝ



Σχολιασμένα