ΠΑΣΟΚ: Όχι στον τεμαχισμό και τη συρρίκνωση της ΟΑ

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2008 17:29
UPD:17:44

«Το ΠΑΣΟΚ θέλει μια βιώσιμη και ανταγωνιστική Ολυμπιακή. Λέμε όχι στον τεμαχισμό και στη συρρίκνωση. Θέλουμε μια Ολυμπιακή, η οποία να μπορεί να λειτουργήσει στο εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον των σύγχρονων αερομεταφορών, με δημόσια και ιδιωτικά κεφάλαια, η οποία συνάπτει στρατηγικές συμμαχίες και δίνει σύγχρονες ποιοτικές υπηρεσίες στον Έλληνα πολίτη, όπου και να βρίσκεται».

Τα παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με το σχέδιο αποκρατικοποίησης της Ολυμπιακής και πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι αυτό το πλαίσιο η κυβέρνηση δεν το αποδέχεται. Διαπραγματεύτηκε ένα διαφορετικό πλαίσιο και αυτό είναι η βάση της συμφωνίας που έκανε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επέκρινε και τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου της ΚΟ του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Αλέκου Αλαβάνου, ότι «η ΝΔ συνεχίζει τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ στην Ολυμπιακή».

«Είναι προφανές ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α επιλέγει λάθος στόχο, για άλλη μία φορά. Φοβούμαστε πάρα πολύ ότι αυτό δεν πρόκειται να τον σώσει από τα εσωτερικά του προβλήματα. Αλλά είναι κρίμα απέναντι στους πολίτες αυτής της χώρας, η ελάσσονα αντιπολίτευση να επιλέγει να στοχοποιεί την αξιωματική αντιπολίτευση, και όχι αυτούς που, αυτή τη στιγμή, διαλύουν την Ολυμπιακή Αεροπορία», τόνισε.

Σε ερώτηση «από πότε οι διοικήσεις της Ολυμπιακής Αεροπορίας έχουν σταματήσει να διεκδικούν τα οφειλόμενα του κράτους στην εταιρεία», ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντησε ότι «η ίδια η κυβέρνηση αποφάσισε να μη διεκδικήσει σε ευρωπαϊκά δικαστήρια αυτά, που εκδίκασαν τα ελληνικά δικαστήρια, απαξιώνοντας έτσι την ελληνική δικαιοσύνη και κάνοντας σαφές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ότι διαπραγματεύεται από μία θέση αδυναμίας».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα