Προοδευτική: Συνεχίζονται οι συζητήσεις σχετικά με την είσοδο στρατηγικών επενδυτών

Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2008 12:05

Οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης της Προοδευτική και διαφόρων επιχειρηματιών, όσον αφορά στην προοπτική να αναλάβουν το ρόλο των στρατηγικών επενδυτών, συνεχίζονται, επισημαίνει η εταιρεία, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, κατά τη 2η Επαναληπτική της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 19.09.2008 και ανεβλήθη μετά από αίτημα βασικού μετόχου της για τις 3 Οκτωβρίου 2008, «δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την είσοδο στρατηγικών επενδυτών στην Εταιρεία».

Μετά το πέρας αυτής, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το ανωτέρω θέμα, ανεφέρθη από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο κ. Κων/νο Κούτλα ότι συζητά με επιχειρηματίες την προοπτική να αναλάβουν το ρόλο των στρατηγικών επενδυτών, τονίζει η εταιρεία, διευκρινίζοντας ότι «οι συζητήσεις συνεχίζονται παρ' όλο το αρνητικό χρηματιστηριακό κλίμα που έχει προκύψει ξαφνικά».

Σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις καταλήξουν είναι πιθανόν η δραστηριότητα της εταιρείας να επεκταθεί, που εξάλλου είναι και ένα από τα θέματα της 2ης Επαναληπτικής της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας, αναφέρεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΡΔ



Σχολιασμένα