Ηλέκτρα : «Βραχίονας» ανάπυτυξης του ομίλου Πειραιώς

Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2001 14:20

Βασικό βραχίονα ανάπτυξης, πρόκειται να αποτελέσει η εταιρεία Ηλέκτρα, για τον όμιλο Πειραιώς, στον κλάδο του Real Estate, κατά τα πρότυπα των άλλων τραπεζών, ενώ παράλληλα προωθείται ο διαχωρισμός του κλάδου της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού και η μεταβίβασή του σε άλλη θυγατρική.

Μιλώντας σήμερα κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της εταιρείας ο γενικός διευθυντής του ομίλου κ. Ν. Μπέης, αναφέρθηκε στην πολιτική, που αφορά στον στρατηγικό σχεδιασμό της Ηλέκτρα, τονίζοντας ότι υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα ανάπτυξης για την άμεση δραστηριοποίησή της στον κλάδο της αξιοποίησης ακινήτων.

Αρχικώς, προβλέπεται η αγορά σειράς καταστημάτων του ομίλου για μίσθωση, η οποία θα αυξήσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της.

Προκειμένου να χρηματοδοτήσει τα επενδυτικά της σχέδια, η διοίκηση της Ηλέκτρα θα συγκαλέσει άμεσα έκτακτη γενική συνέλευση και θα εισηγηθεί νέα αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, που θα είναι ανάλογη της προηγούμενης, η οποία είχε ανέλθει σε 10,16 δισ. δρχ.

Σημειώνεται, ότι, στη συνέλευση εγκρίθηκε η συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο, τριών νέων μελών, του γενικού διευθυντή της PICAR κ. Χ. Χριστοδούλου, του κ. Α. Βώκα από την Τράπεζα Πειραιώς και του κ. Μ. Ανδριανού από την Prodefin.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα