Ο.Α.: «Θέμα ημερών» το πράσινο φως από τη Διυπουργική για το διαγωνισμό

Συνάντηση Κ. Χατζηδάκη με εκπροσώπους του ΠΑΜΕ
Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008 13:55

«Δημιουργούμε μια νέα Ολυμπιακή, με το ίδιο όνομα και το ίδιο σήμα, που θα είναι υγιής. Και ταυτόχρονα καλύπτουμε όλους τους εργαζόμενους», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστής Χατζηδάκης μετά τη συνάντησή του με εκπροσώπους του ΠΑΜΕ.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πότε θα δοθεί το «πράσινο φως» από τη Διυπουργική για το σχετικό διαγωνισμό ο υπουργός απάντησε τα εξής: «Είναι θέμα διαδικαστικό, πολύ λίγων ημερών θα έλεγα. Αλλά η κυβέρνηση θα προχωρήσει μπροστά, διότι πιστεύει ότι αυτό που κάνουμε είναι το πατριωτικό μας καθήκον. Και είναι και μια κοινωνικά δίκαιη πολιτική. Κοινωνικά δίκαιη για όλους: δίκαιη για τους φορολογούμενους, που δεν θα συνεχίσουν να πληρώνουν, δίκαιη για τους εργαζόμενους, που θα έχουν τα ίδια εισοδήματα που έχουν σήμερα».

Ο κ. Χατζηδάκης δήλωσε ακόμη ότι έχει καλέσει τους εργαζόμενους σε διάλογο και τόνισε ότι ισχύουν απόλυτα οι δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα. «Έχουμε ένα σχέδιο, το οποίο είναι πολύ καλά προετοιμασμένο και πάνω σ’ αυτό το σχέδιο θα προχωρήσουμε», ανέφερε ο υπουργός.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα