Στην αγορά της Ρουμανίας εισέρχεται η Αλφα Γκρίσιν

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2008 17:10

Στην εξαγορά του 100% των μετοχών της ρουμάνικης εταιρείας ZH Real Estate Construction SRL, με έδρα το Βουκουρέστι, προχώρησε η ¶λφα Γκρίσιν Infotech, στο πλαίσιο των σχεδίων για ενδυνάμωση της θέσης της στην περιοχή της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης.

Το συνολικό κόστος της εξαγοράς ανήλθε σε 1.427.500 ευρώ και καλύφθηκε από ίδια και δανειακά κεφάλαια της ¶λφα Γκρίσιν.

Όπως σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η ZH Real Estate Construction SRL δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων (real estate) και είναι ιδιοκτήτρια οικοπέδου 65.615 τ.μ. στην περιοχή TUNARI του Βουκουρεστίου, «η οποία θεωρείται μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ρουμάνικη πρωτεύουσα».

«Η ¶λφα Γκρίσιν Infotech προτίθεται να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές για την λήψη άδειας κατασκευής οικιστικού συγκροτήματος αυτόνομων κατοικιών συνολικής επιφάνειας 65.000 τ.μ», τονίζει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι η εξαγορά πραγματοποιήθηκε μέσω της απευθείας απόκτησης του 50% των μετοχών της εταιρείας από την ¶λφα Γκρίσιν και της παράλληλης απόκτησης κατά 100% της κυπριακής εταιρείας Ivanka Holdings Ltd στην οποία ανήκει το υπόλοιπο 50%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα