Υγεία: Συμφωνία για την εξαγορά του 50% της τουρκικής Safak

Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2008 10:47

Τη Συμφωνία Πώλησης Μετοχών (SPA) και τη Συμφωνία Μετόχων (SHA) για την εξαγορά του 50% του τουρκικού ομίλου Safak καθώς και την απόκτηση της πλειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου, αντίστοιχα, έναντι 48 εκατ. δολαρίων, υπέγραψε το Υγεία.

Όπως σημειώνει σε σημερινή ανακοίνωσή του, η συμφωνία θα ολοκληρωθεί μεταξύ άλλων μετά την λήψη της αναγκαίας έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού της Τουρκίας.

Ο όμιλος Safak είναι ένας από τους τρεις κορυφαίους ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας στην Τουρκία, και διαθέτει τέσσερα νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης με 470 κλίνες συνολικά, επισημαίνει το Υγεία.

«Το ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τους λοιπούς μετόχους του Ομίλου Safak στοχεύει να αποκτήσει ηγετική θέση στην ιδιωτική αγορά υπηρεσιών υγείας της Τουρκίας», τονίζει η εταιρεία, σημειώνοντας ότι η εξαγορά ποσοστού στον τουρκικό όμιλο εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης της εταιρείας «με απώτερο στόχο να αποτελέσει τον μεγαλύτερο όμιλο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας στην Νοτιανατολική Ευρώπη».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα