Panafon-Vodafone με τεχνολογία GPRS στην Ελλάδα

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2001 10:33

Oλοκληρώθηκαν επιτυχώς οι δοκιμές λειτουργίας του συστήματος General Packet Radio Service (GPRS) της Panafon-Vodafone στην Ελλάδα, σε συνεργασία με μεγάλους εταιρικούς της πελάτες, γεγονός το οποίο - σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας - σηματοδοτεί την έναρξη της εμπορικής εκμετάλλευσης υπηρεσιών, που βασίζονται στην εν λόγω τεχνολογία.

Η τελευταία, δίνει στους συνδρομητές της Panafon την δυνατότητα ταχείας διακίνησης «δεδομένων», χρησιμοποιώντας τεχνικές μεταφοράς «πακέτων» και ανάλογης, της αντίστοιχης του Διαδικτύου.

Η Panafon-Vodafone, είναι η πρώτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα και από τις πρώτες στην Ευρώπη που θα παρέχει υπηρεσίες βασισμένες στην τεχνολογία GPRS.

Αυτό για τους καταναλωτές, σημαίνει :

* Σημαντική μείωση του λειτουργικού κόστους και της σχέσης απόδοσης/τιμής, αφού η χρέωση θα γίνεται βάσει του όγκου των δεδομένων που έχουν μεταφερθεί και όχι του χρόνου σύνδεσης.

* Δυνατότητα ανταλλαγής δεδομένων από οποιοδήποτε σημείο και οποιαδήποτε στιγμή, με ταχύτητες πολλαπλάσιες των σημερινών.

* Αύξηση της παραγωγικότητας των στελεχών που μετακινούνται, χάρις στο χαρακτηριστικό λειτουργίας «Always on» του GPRS, που βοηθά στην απαλλαγή της επανάληψης της διαδικασίας επανασύνδεσης, κάθε φορά που θέλουν να στείλουν δεδομένα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα