Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Space Hellas και Sun Microsystems

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008 12:16

Τη στρατηγική συνεργασία τους στο πλαίσιο του προγράμματος Sun Partner Advantage, σε επίπεδο Principal, ανακοίνωσαν οι εταιρείες Sun Microsystems και Space Hellas.

Όπως επισημαίνει η τελευταία, έχει ήδη προχωρήσει σε τεχνολογικές επενδύσεις και έχει αποκτήσει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ώστε να υποστηρίζει πλήρως τις λύσεις της Sun Microsystems.

«H Space Hellas, καταξιωμένος System Integrator της Ελληνικής αγοράς, αποκτώντας πλέον πρόσβαση στις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις της Sun Microsystems, ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της, αλλά και την παρουσία της σε εξειδικευμένες αγορές», δήλωσε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Space Hellas.

Ο Γενικός Διευθυντής της Sun Microsystems κ. Αργύρης Μπακλέζος, ανέφερε από την πλευρά του: «Η Sun Microsystems βρίσκεται στην κορυφή της καινοτομίας από τη στιγμή της δημιουργίας της μέχρι και σήμερα. Το πρωτοπόρο τεχνολογικό της όραμα και η υλοποίησή του οδηγεί τις εξελίξεις στον κόσμο της Τεχνολογίας. Όμως για να εφαρμοστεί και να αξιοποιηθεί από τους εταιρικούς πελάτες απαιτεί την ύπαρξη αξιόπιστων συνεργατών με υψηλή τεχνογνωσία, δέσμευση αλλά και κύρος στην αγορά. Σε αυτό το πλαίσιο η συνεργασία με τη Space Hellas έρχεται να δώσει μια νέα δυναμική στην παρουσία της Sun Microsystems στην αγορά της περιοχής μας».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα