ΧΑΑ: Γενικές Συνελεύσεις

Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2001 15:11

ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 29/1/2001, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στον Αλιμο Αττικής (οδός Σολωμού 20), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αύξηση της ονομαστικής τιμής των μετοχών της εταιρίας από 320 δρχ. σε 340,75 (=1 Ευρώ), στα πλαίσια μετατροπής και στρογγυλοποίησης της αξίας αυτών σε Ευρώ, η οποία σε κάλυψη της προκύπτουσας συνολικής διαφοράς, θα πραγματοποιηθεί με κεφαλαιοποίηση μέρους των αποθεματικών της εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

2. Μερική τροποποίηση των εγκεκριμένων αποφάσεων περί του προορισμού και της διάθεσης των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας που πραγματοποιήθηκε με απόφαση της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 21/10/1999 και επικύρωση των μεταβολών στον προορισμό και στον τρόπο διάθεσης των σχετικών κονδυλίων.

3. Εγκριση συναλλαγών κατά το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/20.

4. Εκλογή νέου Δ.Σ.

5. Ακύρωση των αποφάσεων της Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της 4/9/2000 επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης (Εκδοσης Ομολογιακού Δανείου).

6. Νέα έγκριση για έκδοση Ομολογιακού Δανείου, μέρος του οποίου είναι μετατρέψιμο σε μετοχές με κατάργηση του σχετικού δικαιώματος προτίμησης υπέρ των μετόχων της εταιρίας για την υπ’ αυτών λήψη των προς έκδοση ομολογιών.

7. Εγκριση αγοράς ιδίων μετοχών.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Α.Ε.

Β’ Επαναληπτική Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 29/1/2001, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι – Αττικής, Λεωφ. Κηφισίας 16, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της εταιρίας που αναφέρεται στο σκοπό.

2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών εκ διαθέσεως μετοχών υπέρ το άρτιο. Εκδοση και διανομή δωρεάν μετοχών. Χορήγηση ανέκκλητης εντολής προς το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει την τακτοποίηση τυχόν κλασματικών δικαιωμάτων (στρογγυλοποίηση) με αγορά ή πώληση, κατά περίπτωση, καθώς και τη διάθεση τυχόν αδιάθετων μετοχών.

3. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών.

4. Κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών υπέρ νέων μετόχων.

5. Τροποποίηση του άρθρου 5 παρ. 1 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου λόγω των κατά τα ανωτέρω αυξήσεων.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, κατόχων κοινών μετοχών, στις 31/1/2001, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00, στα γραφεία της έδρας της εταιρίας, στον Δήμο Αμαρουσίου Αττικής (οδός Μ. Αλεξάνδρου 91 και 25ης Μαρτίου, ισόγειος όροφος, Αίθουσα Συνελεύσεων), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Τροποποίηση των άρθρων 5 και 27 του Καταστατικού περί του μετοχικού κεφαλαίου για την προσαρμογή αυτού στο ποσό που διαμορφώθηκε στο πλαίσιο της καλύψεως της αυξήσεως μετά την απόφαση της Β’ Επαναληπτικής Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 2/8/2000.

2. Τροποποίηση της αποφάσεως της Β’ Επαναληπτικής Εκτακτης Γενικής Συνέλευσης της 2/8/2000, ως προς τον τρόπο της διαθέσεως των αντληθέντων κεφαλαίων από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που αποφάσισε η ως άνω Γενική Συνέλευση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ
  • ΟΛΥΜΠ



Σχολιασμένα